”Tänk dig en plats där drömmar får rum och tar form och där verklighet blir till.

En vacker spännande miljö där idéer och tankar stöts och blöts.

Vägar möts och relationer skapas och allt är äkta, avskalat rått men med stil och finess...”

Jag heter Sami och är kapten för ett härligt gäng som alltid står bakom mig, som till största del är familj och vänner!
Jag sitter sällan still men gör jag det så är det sannolikt på ett café, för att förena nytta med nöje, beta av lite jobb, umgås med nära och kära och tillsammans smida på nästa projekt.

Tillsammans med våra härliga gäster är jag övertygad om att kreativitet föds i möten och att inspirationen finns där du är, så jag ville skapa en plats där magin och de goda smakerna uppstår.  Ett vardagsrum för designers, inredare och hantverkare. En mötesplats där idéer får svängrum.

Så jag gjorde det, och där började historien om ms Humble & mr Frank…

"När jag kom över denna lokal gick en dröm i uppfyllelse för mig, jag har alltid drömt om ett showroom inne i stan, och vilken bonus det blev när det följde med ett café!

Jag har min kickboxningsklubb tvärs över gatan och tror på tillgänglighet och närhet och vill skapa en mötesplats, en marknadsplats och ett andra hem för alla våra kunder.  Jag vill helt enkelt göra livet enkelt och gott”

"Våra kunder är moderna. De jobbar med mobila digitala lösningar. De är vana att kunna se resultatet av sina val innan de ens beställt dem och de vill ha sina lösningar fort. Att planera för en renovering fem månader fram i tiden är inte längre aktuellt. Marknaden kräver snabba beslut, snabba lösningar och snabb implementation. Genom närhet till våra kunder och ett fantastiskt nätverk av partners samt med möjlighet att kunna 3D-modellera kundunika lösningar på plats skapar vi snabbare leveranser och får nöjdare kunder." /Sami
Sami Cacan - Ägare och ansvarig för butik, bygg, snickeri och måleri Till vardags är Sami VD på Babel Bygg och Babel Holding AB. Han är dessutom grundare och huvudcoach på Stockholm Kickboxning.

OUR CONCEPT

100 % EXTRA ALLT

Tillsammans har vi byggt en magisk plats, ett levande showroom där allt vi gör och visar upp går att köpa.
Caféet är nästan rakt igenom vår egen design.​

Ärlighet, kvalitet, äkthet och ödmjukhet genomsyrar allt vi gör och vi är det ekologiska, lokala och hållbara alternativet i den mån det är möjligt. Både vad gäller råvaror till mat, färg och byggnadsmaterial.

Grundprincipen är enkelhet, hälsosamt och stilrent men där finess ger klass och skapar extravagans så vi jobbar med bra råmaterial och skapar någonting extra. Vi serverar nyttig och hälsosam mat, vackra färgstarka bakverk och gott fikabröd som lockar all sinnen. Som får kunderna att stimulera alla sinnen.

VÄLKOMMEN IN!